Pastagerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Pastagerechten van EetLOL.NL

Spaghetti gehakt-groentesaus

Spaghetti gehakt-groentesaus

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5808

Bereiding

Voor de spekjes en groente gebruik je een wokpan of hapjespan. Voor de spaghetti een gewone pan. Geen zout of kruiden toevoegen, er zit genoeg in de toevoegingen

  • Kook de spaghetti 'al dente' in ruim water voor 7 minuten.
  • Bak de spekjes in een droge pan voor 2 minuten.
  • Voeg het gehakt toe en bak rul.
  • Als het gehakt rul en gaar is voeg dan de groente toe en bak het geheel nog voor 5 minuten.
  • Voeg de macaroni mix en pastasaus toe.
  • Vul het lege potje van de pastasaus met water en giet het in de pan.
  • Goed roeren en voeg 3 eetlepels geraspte kaas toe.
  • Giet de spaghetti af en deponeer deze bij het mengsel.
  • Nu nog roeren en goed doorwarmen.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 250 gram Grand 'Italia Fusilli volkoren spaghetti
  • 450 gram kant-en-klare macaroni en/of spaghetti groente
  • 300 gram gehakt van het rund, varken, kip, halfom of mager
  • 250 gram gerookte spekreepjes
  • 150 gram geraspte kaas, pittig of mild
  • 85 gram KNOR macaroni maaltijdmix
  • 300 gram HEINZ hot pasta saus
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Met een beetje inschikken is deze pasta ook voldoende voor 3 personen.

Serveren

Serveer de spaghetti op een bord en strooi er ruimhartig de overgebleven geraspte kaas bij.

Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.