Pastagerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Pastagerechten van EetLOL.NL

Penne met spinazie en gerookte zalm

Penne met spinazie en gerookte zalm

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5815

Bereiding

Voor de penne gebruik je een flinke pan. Voor de spinazie een steelpan en voor de sjalotjes en pijnboompitten een koekenpan.

  • Voorbereiding
  • Verwarm de spinazie in de steelpan.
  • Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
  • Snij de sjalotjes in snippers.
  • Snij de gerookte zalm in dunne slierten.

  • Breng, met wat zout, water aan de kook in een pan.
  • Kook de penne al dente voor plm. 7 minuten.
  • Fruit de sjalotjes voor 2 minuten en voeg toe bij de verwarmde spinazie.
  • Giet de penne af, voeg het spinazie mengsel en de ricotta toe en vermeng. Zout en peper?
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 200 gram penne pasta
  • 500 gram diepvries spinazie
  • 100 gram gerookte zalm
  • 2 sjalotjes
  • 2 flinke eetlepels ricotta
  • 3 eetlepels pijnboompitten
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Bakmiddel
  • Zout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer de penne op een bord verdeel er de zalm over en strooi er de pijnboompitten op.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren.