Pastagerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Pastagerechten van EetLOL.NL

Macaroni met gehakt, pastasaus en spekreepjes

Macaroni met gehakt, pastasaus en spekjes

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5801

Bereiding

Voor de pasta, spekjes en groente gebruik je een wokpan of hapjespan. Voor de pasta een gewone pan. Geen zout of kruiden toevoegen, er zit genoeg in de toevoegingen

  • Kook de pasta 'al dente' in ruim water voor 7 minuten.
  • Bak de spekjes in een droge pan voor 2 minuten.
  • Voeg het gehakt toe en bak rul.
  • Als het gehakt rul en gaar is voeg dan de groente toe en bak het geheel nog voor 5 minuten.
  • Voeg de macaroni mix en pastasaus toe.
  • Vul het lege potje van de pastasaus voor de helft met water en giet het in de pan.
  • Goed roeren en voeg 3 eetlepels geraspte kaas toe.
  • Giet de pasta af en deponeer deze bij het pastamengsel.
  • Nu nog roeren en goed doorwarmen.
  • Als je gekozen hebt voor tomaatjes, voeg die dan voor ongeveer 2 minuten bij de warme pasta.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 200-250 gram Grand 'Italia Fusilli volkoren macaroni
  • 450 gram kant-en-klare macaroni en/of spaghetti groente
  • 300 gram gehakt van het rund, varken, kip, halfom of mager
  • 300 gram gerookte spekreepjes
  • 150 gram geraspte kaas, pittig of mild
  • 85 gram KNOR macaroni maaltijdmix
  • 300 gram HEINZ hot pasta saus
  • Optie: 10 Cherrytomaatjes of andere kleine tomaatjes
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Met een beetje inschikken is deze pasta ook voldoende voor 3 personen.

Serveren

Serveer de pasta op een diep bord en strooi er ruimhartig de overgebleven geraspte kaas over.

Weekmenu

Dit gerecht maakt deel uit van weekmenu 1.

Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.