Gerechten met rijst
Eet ideeën zonder poespas...

Gerechten met rijst van EetLOL.NL

Nasi goreng op z'n eenvoudigst

Nasi goreng op z'n eenvoudigst

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5917

Bereiding

Voor de nasi goreng heb je een hapjespan of wokpan nodig en voor de eieren een koekenpan.

  • Voorbereiding
  • Bak 3 spiegeleitjes in een beetje olie. Draai 1 ei om en bak ook de andere kant. Prik de dooier door.
  • Snij het dubbel gebakken ei in dunne reepjes.

  • Wok de nasi groente in een beetje olie voor 2 minuten.
  • Voeg de kruidenmix toe en bak nog voor 3 minuten.
  • Voeg de ketjap manis en de rijst toe en warm goed door voor zeker 2 minuten.
  • Voeg de reepjes ei toe en vermeng.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 250 gram nasi groente
  • 39 gram nasi goreng kruidenmix
  • 3 eieren
  • 250 gram zilvervliesrijst panklaar van Lassie
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Wokolie
  • 5 eetlepels ketjap manis
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Optie: Als je er een sateetje bij wil kies je voor kipsaté of varkenssaté.

Serveren

Serveer de nasi goreng en spiegelei op borden.

Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.