Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor de gegrilde kippenbout heb je een oven nodig. De bleekselderijsalade maak je aan in een hoge mengkom.
Doe er eens een hardgekookt eitje bij.
De gegrilde kippenbout kun je ook vervangen door andere kip. Maak je keuze op de Alléén maar kip pagina.
Serveer de kip en de salade op een plat bord. Strooi op de salade de walnoten met misschien een eitje.
De bleekselderijsticks zijn niet overal en altijd verkrijgbaar. Koop dan een struik. Die moet je dan wel snijden, wassen en ontharen.
Bleekselderij gebruiksklaar maken?
Bekijk de video hoe je dat doet. (Videobron: Jumbo)
Dit gerecht kun je voor maximaal 1 dag, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.