Desserts
Eet ideeën zonder poespas...

Desserts van EetLOL.NL

Rijstepap zelf gemaakt

Rijstepap Rijstepap zelf gemaakt

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 6315

Bereiding

Je hebt een kookpan en een spatel nodig.

  • Doe alles in een pan en breng aan de kook op een kleine vlam.
  • Zet je vuur op de laagste stand en blijf over de bodem roeren met een spatel.
  • Kook zo voor 12 minuten.
  • Schep de rijstepap in een schaaltje of bakje.
  • Strooi wat kaneel op de pap.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 100 gram dessertrijst
  • 500 mililiter (1/2 liter) volle melk
  • 50 gram kristalsuiker
  • Kaneel
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

De rijstepap kan ook koud worden gegeten.

Voeg fruit toe indien je dat wenst.

Je kunt ook kiezen voor de kant en klare rijstepap.

Serveren

Serveer de rijstepap in een schaaltje of bakje.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.