Desserts
Eet ideeën zonder poespas...

Desserts van EetLOL.NL

Poffertjes met aardbeien en slagroom

Poffertjes met aardbeien en slagroom

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 6301

Bereiding

Je hebt nodig een voor de magnetron of oven geschikt bord of plateau. Kijk voor tijden en mogelijkheden op de verpakking.

  • Verwarm de oven voor indien je die gaat gebruiken.
  • Verwarm de poffertjes.
  • Verwijder de steeltjes van de aardbeien.

  • Drapeer de poffertjes op een bord.
  • Doe een paar klontjes boter op de warme poffertjes.
  • Leg wat toefjes slagroom tussen de poffertjes en plaats daar de aardbeien op.
  • Bestrooi met poedersuiker.
  • Schenk sliertjes siroop, bloksgewijs, over het geheell.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • Poffertjes kant-en-klaar 24 stuks
  • 12 aardbeien
  • Poedersuiker
  • Kant-en-klare slagroom in spuitbus of kant-en-klaar geklopt
  • Roomboter
  • Schenkstroop originele of karamel
  • Optie: Chocolade, Aardbeien of Karamel dessertsaus van Hero Tova
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Een keer proberen: Vervang de schenkstroop door de Chocolade, Aardbeien of Karamel dessertsaus van TOVA.

Serveren

Serveer de poffertjes op een plat wit bord.

Als je de Chocolade, Aardbeien of Karamel dessertsaus gebruikt, spuit dan in dunne sliertjes deze over de poffertjes.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.