Broodgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Broodgerechten van EetLOL.NL

Spaanse geroosterde boterham met tomatenpulp
Pan Con Tomate

Spaanse geroosterde boterham met tomatenpulp

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 6550

Bereiding

Je hebt een knoflookpers, broodrooster of grillpan, grove rasp en een zeef nodig.

  • Snij de tomaten doormidden en rasp ze grof.
  • Laat even uitlekken in een zeef.
  • Rooster de boterhammen aan beide kanten,
  • Pers de knoflook uit en meng met de tomatenpulp.
  • Verdeel de pulp over de boterhammen.
  • Strooi er wat zout op en een beetje olijfolie.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 4 boterhammen naar keuze
  • 4 rijpe tomaten
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 4 teentjes knoflook
  • Olijfolie extra vierge
  • Zeezout
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer de boterhammen op een bord.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.