Broodgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Sandwich pulled pork

Sandwich pulled pork

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 6514

Bereiding

Voor de pulled pork heb je een oven nodig.

  • Voorbereiding
  • Verwarm de oven voor zoals op de verpakking staat. De bereiding van de pulled pork van de PLUS is het eenvoudigst.
  • Snij de tomaten in 8 dunne plakjes.

  • Verwarm de pork voor 25 minuten.
  • Giet, na het verwarmen, het vocht af en gebruik later om de pulled pork wat smeuïger te maken, of verwerk het in een jus.
  • Trek het vlees met 2 vorken uit elkaar, zodat er draadjes ontstaan.
  • Beleg 4 boterhammen met de uit elkaar getrokken pork.
  • Leg daar de ijsbergsla en de tomaat op.
  • Besmeer de andere 4 boterhammen licht met mayonaise en leg die er bovenop.
  • Snij de boterhammen diagonaal doormidden.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 1/2 vloerbrood gesneden, Liefde & Passie, Volkoren, Meergranen, Pompoen, Desem, Spelt etc. etc. (8 boterhammen)
  • 450 gram pulled pork voor in de oven van AH of...
  • 400 gram pulled pork voor in de oven van de PLUS
  • 100 gram ijsbergsla kant-en-klaar
  • 2 grote trostomaten
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Mayonaise
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Het overblijvende vocht kun je gebruiken om jus te maken.

Serveren

Serveer de sandwiches op een plat bord.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.

Als je pulled pork overhoudt gebruik die dan de volgende dag bij de lunch of in een salade.