Broodgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Puntbroodje braadworst met ui

Puntbroodje braadworst met ui

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.

Puntbroodje braadworst met ui

Receptnummer 6522

Bereiding

Je hebt 2 koekenpannen nodig.

  • Snij de uien in halve ringen en bak ze lichtbruin in de boter.
  • Voeg, als ze bruin zijn, 2 eetlepels honing en 2 eetlepels azijn toe en wat zout en peper.
  • Warm nog even door.
  • Bak de braadworsten gaar. Lees het etiket.
  • Snij de broodjes in de lengte voor 3/4 door en besmeer de beide delen met de gekozen saus.
  • Voeg links en rechts uienmengsel toe en leg de braadworst er tussenin.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 4 of 6 zachte bruine of witte puntbroodjes
  • 4 of 6 braadworsten. Rund of varken
  • 2 flinke rode uien
  • Saus naar keuze. Voorkeur voor shoarmasaus.
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Boter of margarine
  • Azijn
  • Honing
  • Zout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer als lunch of avondmaaltijd.

Kies voor 2 of 3 puntjes per persoon. Afhankelijk van de eetlust.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.