Broodgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Pistolet leverworst met sla, tomaat en mosterd

Pistolet leverworst met sla, tomaat en mosterd

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 6537

Bereiding

Voor de pistoletjes heb je een oven nodig.

  • Verwarm de oven voor op 220ºC.
  • Bak de pistoletjes voor 8-10 minuten.
  • Snij de komkommer in dunne plakjes.
  • Snij de leverworst in dikke plakken.
  • Snij de tomaatjes in dunne plakjes of doormidden.
  • Snij de pistoletjes over de lengte gedeeltelijk open.
  • Smeer op 1 helft een beetje mosterd en doe daar wat sla op.
  • Leg hierop daksgewijs de leverworst.
  • Doe er een paar plakjes komkommer op en wat sla en tomaatplakjes.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 4 pistoletjes afbakbroodjes, meergranen of volkoren
  • Boerenleverworst in dikke plakken
  • Komkommer
  • Kleine tomaatjes
  • Paar flinke plukken sla
  • Milde mostered
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Met misschien een soepje erbij genoeg als hoofdmaaltijd. Kijk bij de soep.

Maak van het restant sla, tomaatjes en komkommer een lekkere salade.

Serveren

Serveer de pistoletjes op een plat bord.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.