Broodgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Bruine bol met warm vlees

Bruine bol met warm vlees

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 6523

Bereiding

Je hebt een magnetron en koekenpan nodig.

  • Verwarm de satesaus in de magnetron. Lees het etiket.
  • Bak de helft van de gesnipperde ui voor 1-2 minuten.
  • Voeg de plakjes fricandeau toe en verwarm voor plm. 4 minuten. Vermeng met de uien.
  • Snij een broodje open en doe op beide zijden een paar flinke likken satesaus.
  • Bedek, per broodje, de satesaus met 100 gram warme plakjes fricandeau en doe er 2 eetlepels zoetzuur op.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 4 of 6 grote bruine bollen
  • 400 of 600 gram gegrilde fricandeau in plakjes
  • 150 gram gesnipperde ui (je gebruikt de helft)
  • 250 gram satesaus kant-en-klaar van WIJKO
  • 1 pot rauwkost zoetzuur van KUHNE (je gebruikt een deel)
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Bakmiddel
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Tips zijn overbodig.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.