Broodgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Bruine bol met roze garnalencocktail

Bruine bol met roze garnalencocktail

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 6538

Bereiding

Een mengkom is handig.

  • Meng de garnalen met 3 eetlepels cocktailsaus en maal er wat peper doorheen.
  • Snij de broodjes voor 3/4 open en beleg met een pluk ijsbergsla.
  • Leg op de sla een paar lepels garnalen.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 4 grote bruine bollen
  • 200 gram kleine roze garnalen gepeld en gekookt
  • Cocktailsaus
  • 100 gram IJsbergsla
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Peper uit de molen
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Varieer met eventueel (duurdere) Hollandse garnalen.

Varieer met andere (afbak)broodjes.

Maak de cocktailsaus zelf of koop 'm kant en klaar.