Broodgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Bruine bol met bal

Bruine bol met bal

Klik voor groter formaat

Receptnummer 6527

Bereiding

Je hebt een koekenpan nodig voor de uitjes en de satésaus en een magnetron voor de gehaktballen.

  • Verwarm de gehaktballen in de magnetron zoals aangegeven op de verpakking.
  • Meng de satésaus en de gebakken uitjes en verwarm in een koekenpan.
  • Snij de warme gehaktballen in dunne schijfjes.
  • Snij de bollen open.
  • Smeer de satésaus met uitjes op beide kanten.
  • Leg de warme gehaktschijfjes hier op.
  • Schep nog wat satésaus op de schijfjes gehakt.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 4 flinke bruine bollen
  • 4 gehaktballen kant-en-klaar gegaard, rund of varken
  • 250 gram satésaus, voorkeur kant-en-klaar van Wijko
  • 3 eetlepels gebakken uitjes
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer de bol bal op een plat bord.