Broodgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Broodje visburger

Broodje visburger

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 6519

Bereiding

Voor de broodjes en de kabeljauwburgers heb je een flinke koekenpan nodig. Beter zou zijn een grillpan of een tafelgrill.

  • Voorbereiding
  • Halveer de broodjes.
  • Halveer de komkommer en snij, over de lengte, dunne plakken. Met een kaasschaaf gaat het goed.
  • Snij 4 dunne plakken van de tomaat.

  • Verwarm de opengesneden broodjes in een droge koekenpan. In een grillpan krijg je mooie streepjes.
  • Bak de burgers in een likje bakmiddel, zoals aangegeven op het etiket. (plm. 8 minuten)
  • Leg wat blaadjes sla en een plak komkommer op de onderste helft van het broodje.
  • Leg hierop de burger.
  • Bedek met een plakje tomaat, komkommer en een blaadje sla.
  • Doe hier een flinke lik cocktailsaus op en leg hierop een plakje gerookte zalm.
  • Dek af met de bovenste helft van het broodje.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 4 kabeljauwburgers
  • 100 gram gerookte zalm
  • 100 gram bladsla
  • 1 grote trostomaat
  • 1 komkommer
  • 1 fleje Calvé Whisky cocktailsaus
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Vul aan met bijvoorbeeld appelmoes kijk hier of vul aan met soep kijk hier.

Serveren

Serveer de broodjes visburger op een plat bord.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.

Het restant sla verwerk je morgen in een salade.