Broodgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Broodje Hollandse garnalen

Broodje Hollandse garnalen

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 6525

Bereiding

  • Maak de cocktailsaus.

  • Besmeer de witte puntjes met boter indien gewenst.
  • Bekleed de opengesneden binnenkant met een blaadje sla indien gewenst.
  • Beleg elk broodje met 50 gram garnalen en schep er een eetlepel of meer cocktailsaus op.
  • 2 draaien uit de pepermolen als je wil.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 4 witte zachte puntbroodjes
  • 200 gram gekookte en gepelde Hollandse garnalen
  • Optie: Wat blaadjes sla
  • Zelf gemaakte cocktailsaus of uit een flesje
  • Dit heb ik in huis
  • Roomboter
  • Peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Bruine zachte puntbroodjes kunnen natuurlijk ook.

Serveren

Serveer de broodjes -met of zonder blaadje sla- op een broodplank.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.