Broodgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Broodje carpaccio op ciabatta

Broodje carpaccio op ciabatta

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 6511

Bereiding

Voor de ciabatta's heb je een oven nodig.

  • Haal de carpaccio een half uur voor gebruik uit de koelkast.
  • Verwarm de oven voor op 220ºC.
  • Bak de ciabatta's af voor 6-8 minuten en snij deze doormidden.
  • Druppel wat dressing op de onderste helft.
  • Leg de helft van een portie carpaccio hier op.
  • Leg hierop sla en plakjes tomaat en bestrooi met de bijgeleverde en eventueel extra ingrediënten.

  • EXTRA
  • Vermeng de yogurt dressing met de honing en de mosterd.
  • Besprenkel het geheel met de extra dressing en dek af met de andere helft van de ciabatta.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 4 ciabatta's afbakbroodjes
  • 2 verpakkingen carpaccio rundvlees (2 porties)
  • 100 gram sla naar keuze
  • Extra: 2 eetlepels geraspte kaas (liefst parmezaanse)
  • Extra: 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
  • Extra: Snoeptomaatjes
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Extra: 3 eetlepels yogurt dressing
  • Extra: 2 eetlepels honing
  • Extra: 1 eetlepel mosterd
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

In de kant-en-klare carpaccio zitten vaak wat weinig toevoegingen. Indien gewenst aanvullen met de extra ingrediënten.

Te weinig voor een avondmaaltijd? Vul aan met bijvoorbeeld een lekker soepje, vers gemaakt of uit de vriezer.

Serveren

Serveer de ciabatta's op een plat bord of plank.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.