Broodgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Boterham sticky (plakkerige) shoarmareepjes

Boterham sticky (plakkerige) shoarmareepjes

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 6532

Bereiding

Voor de shoarmareepjes heb je een koekenpan nodig.

  • Besmeer 4 of 6 boterhammen met boter.
  • Snij dunne plakjes van de tomaten.

  • Bak de shoarmareepjes in een weining bakmiddel voor 8 minuten
  • Meng 2 eetlepels suiker, 4 eetlepels honing en 6 eetlepels Ketjap Manis door de shoarmareepjes en bak op laag vuur voor nog eens 4 minuten.
  • Leg de plakjes tomaat op de boterhammen.
  • Doe er ijsbergsla op en bedek met de shoarmareepjes.
  • Garneer nog met wat ijsbergsla.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 1/2 vloerbrood gesneden, Liefde & Passie, Volkoren, Meergranen, Pompoen, Desem, Spelt etc. etc. (je gebruikt 4-6 boterhammen)
  • 500 gram shoarmareepjes
  • 100 gram IJsbersla
  • 2-3 trostomaten
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Boter
  • Bakmiddel
  • 2 eetlepels bruine basterdsuiker
  • 4 eetlepels honing
  • 8 eetlepels Ketjap Manis
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Je kunt ook gyrosreepjes of kipdijfiletreepjes gebruiken of kies voor spicy shoarmareepjes.

Serveren

Serveer de boterhammen op een bord of broodplank.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.