Broodgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Broodgerechten van EetLOL.NL

Baquette filet americain met ei

Baquette filet americain met ei

Klik voor groter formaat

Receptnummer 6501

Bereiding

Je hebt geen bijzonder keukengerei nodig.

  • Kook de eieren hard voor 8 minuten.
  • Verwarm de oven voor op 220ºC.
  • Bak de baquettes af in 8-10 minuten (kijk op de verpakking).
  • Snij de baquettes door de helft en in de lengte doormidden.
  • Smeer op de ene helft een eetlepel mayonaise en bedek met wat sla.
  • Smeer op de andere helft de filet americain en bedek met de uitjes.
  • Snijd het ei doormidden of in plakjes en leg op de filet americain.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 2 volkoren baquettes (2 stuks in verpakking)
  • Een ander afbakbroodje of stokbroodje kan ook natuurlijk
  • 150 gram filet americain met uitjes
  • 100 gram sla naar keuze
  • 2 eieren
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Mayonaise
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Op de foto zijn de baquettes afgebeeld met een kom soep en een schaaltje appelmoes. Zo maak je er een complete maaltijd van.

Voor de soep kijk je hier.

Voor de appelmoes kijk je hier.

Serveren

Serveer de baquettes op een plat bord.

Weekmenu

Dit gerecht maakt deel uit van weekmenu 1.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.

Het restant ijsbergsla verwerk je morgen in een salade.