Naanbrood met tzatziki
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Receptnummer 6612
Bereiding
Voor de tzatziki is een mengkom nodig en een rasp en zeef. Voor het naanbrood een koekenpan.
- Wrijf een beetje olie in een koekenpan en verwarm.
- Verwarm een naanbrood voor 1 minuut om en om.
- Snij het brood in driehoekjes.
- Halveer de komkommer en verwijder de zaadlijsten.
- Rasp de komkommer en laat uitlekken in een zeef of vergiet. Bestrooi met wat zout. Druk er zoveel mogelijk vocht uit met een lepel.
- Rasp de knofllook fijn en snij een paar takjes peterselie en/of dille fijn
- Meng alles, met de azijn en de olie, in een mengkom en serveer direct. Zout en peper?
- Eet smakelijk.
Boodschappen voor 2 personen
- —————————————————————
- 1 naanbroodje
- 170 gram volle Griekse yoghurt
- 1/3 - 1/2 komkommer
- 3 teentjes knoflook
- 1/2 eetlepel witte wiijnazijn
- Peterselie
- Dit heb ik in huis
- Zout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Tip(s)
Altijd lekker als bijgerecht. Bij de soep bijvoorbeeld of als snack bij de borrel.
Serveren
Serveer op een plank.