Knoflookbrood van ciabatta
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Receptnummer 6607
Bereiding
Je hebt een oven met bakplaat en bakpapier nodig. En een magnetron bestendig schaaltje voor de roomboter.
- Voorbereiding
- Smelt de roomboter in de magnetron voor 1 minuut.
- Voeg de olijfolie en de kruiden toe.
- Plet, pel en knijp de knoflook uit boven de boter met olijfolie.
- Verwarm de oven voor op 200º.
- Snij de ciabatta's over de lengte doormidden.
- Verdeel wet mengsel over de ciabatta's en laat intrekken.
- Strooi de kaas hier ruim overheen.
- Plaats de ciabatta's in de oven op een bakplaat met bakpapier voor 10 minuten.
- Kijk af en toe in de oven dat het niet te hard gaat.
- Eet smakelijk.
Boodschappen voor 2 personen
- —————————————————————
- 2 ciabatta's afbakbroodjes
- Parmezaanse kaas
- Knoflook
- Dit heb ik in huis
- 100 gram roomboter
- 3 halve eetlepels gedroogde kruiden, een mix van: peterselie, bieslook en basilicum
- 4 eetlepels olijfolie met knoflook smaak
- 4 eetlepels parmezaanse kaas
- Minstens 4 teentjes knoflook
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Tip(s)
Altijd lekker als bijgerecht. Bij de soep bijvoorbeeld of als snack bij de borrel.
Serveren
Serveer op een bord of schaaltje bij soep of salade.