Varkens Ribeye...

Varkens Ribeye

Varkens Ribeye

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4323

Bereiding

Je hebt een koekenpan nodig.

  • Haal de ribeyes een uur voor de bereiding uit de koelkast.
  • Bestrooi met peper.
  • Bak de ribeyes voor 1 minuut per kant op hoog vuur zonder te bewegen.
  • Zet het vuur wat lager en bak nog voor 4 minuten. Halverwege keren.
  • Bestrooi met wat zout.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 2 varkensribeyes
  • Bakmiddel. Voorkeur voor BlueBand margarine.
  • Zeezout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Gebruik een grillpan voor wat streepjes.

Serveren

Serveer de ribeys bij het gerecht dat je hebt gekozen.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.

Rauw vlees invriezen voor ± 3 maanden kan ook.