Sukadevlees...

Sukadevlees

Sukadevlees

Klik voor groter formaat

Receptnummer 4315

Bereiding

Voor het sukadevlees heb je een braadpan nodig.

  • Bereiding
  • Haal een half uur voor aanvang het vlees uit de koelkast.
  • Snipper de ui.
  • Bak de sukade rondom bruin in flink wat braadmiddel.
  • Voeg de ui, tomatenpuree, laurierblaadjes, azijn en de verkruimelde bouillonblokjes toe.
  • Zet alles net onder water.
  • Laat, met de deksel op de pan, heel langzaam garen voor tenminste 2,5 uur.
  • Verwijder de laurierblaadjes.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2-3 personen

  • 700 gram sukadevlees
  • 1 flinke ui
  • 70 gram tomatenpuree
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 2 bouillonblokjes
  • 5 laurierblaadjes
  • Bakmiddel
  • 2 scheuten azijn
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer het sukadevlees bij het gerecht dat je hebt gekozen.

De overgebleven jus kun je vrij lang bewaren in de koelkast, maar beter is het in kleine porties van 150 mililiter in te vriezen.