Schnitzel (gepaneerd)...

Schnitzel (gepaneerd)

Schnitzel

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4327

Bereiding

Voor het bakken van de schnitzels gebruik je een koekenpan.

  • Haal de schnitzels een half uur voor de bereiding uit de koelkast.
  • Doe een paar scheutjes bakmiddel in de koekenpan.
  • Bak de schnitzels zoals op de verpakking is aangegeven. Meestal ongeveer 4 a 5 minuten.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 2 gepaneerde schnitzels. Kies voor een varkens, rund, kalf, gehakt, kip, groente, wiener of vegan schnitzel.
  • Bakmiddel
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Keer de schnitzels, tijdens het bakken, regelmatig om.

Serveren

Serveer de schnitzels bij het gerecht dat je hebt gekozen.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.