Procureur rollade (Varkensnek rollade)
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Receptnummer 4322
Bereiding
Je hebt een koekenpan of braadpan nodig en een oven met braadslee. Een vleesthermometer is handig.
- Haal de rollade een uur voor de bereiding uit de koelkast en dep droog.
- Bak de rollade rondom aan in flink wat margarine voor plm. 2 minuten.
- Verwarm de oven voor op 160º graden.
- Een vlees thermometer? Steek deze in de lengte in de rollade.
- Plaats de braadslee met de rollade en de gesmolten margarine in de oven voor ongeveer 1 1/2 uur.
- Keer de rollade om het kwartier en bedruip met margarine.
- Als de kerntemperatuur 70º is dan is hij klaar.
- Haal uit de oven en bedek met aluminiumfolie voor 10 minuten.
- Snij in plakken om te serveren.
- Eet smakelijk.
Boodschappen voor 4 personen
- —————————————————————
- 1 procureur rollade (plm. 1000 gram). Kant-en-klaar gekruid van de slager.
- Blue Band voor koken, bakken en braden
- Aluminiumfolie
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Tip(s)
Voor een rollade van 500 gram dezelfde bereiding.
Serveren
Snij de rollade in plakken en serveer bij je gerecht.