Gehaktbrood (Meatloaf)...

Malse biefstukplakjes, reepjes of puntjes

Malse biefstukplakjes, reepjes of puntjes

Klik voor groter formaat

Receptnummer 4318

Bereiding

Een mengkom is handig.

  • Maak van de Maizena, olie, zout en water een papje in een mengkom.
  • Snij de biefstukken, tegendraads, in dunne plakjes.
  • Meng de plakjes biefstuk goed door het papje.
  • Laat minstens 2 uur marineren in de koelkast. Langer is nog beter.
  • Haal de biefstuk een half uur voor het bakken uit de koeling.
  • Bak de plakjes in een scheutje olie voor maximaal 1-2 minuten rondom.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 2 kogel biefstukken van 150-200 gram per stuk
  • 1/2 eetlepel Maizena
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 eetlepel water
  • Snuf zout
  • —————————————————————
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Voor de biefstuk kun je ook biefstukpuntjes of biefstukreepjes gebruiken. In plakjes snijden is dan niet nodig.

Serveren

Serveer de malse biefstukplakjes bij de maaltijd van je keuze.