Gehakthachee
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Receptnummer 4324
Bereiding
Je hebt een hapjespan of flinke koekenpan nodig.
- Snij de uien in dunne kwart rondjes.
- Fruit de uien in de boter voor 2 minuten.
- Voeg het gehakt toe en bak voor 5 minuten rul.
- Voeg de Maggi juskruiden, kokend water, azijn en Ketjap Manis toe en vermeng.
- Laat zachtjes pruttelen voor 6 minuten. Af en toe roeren.
- Eet smakelijk.
Boodschappen voor 2 personen
- —————————————————————
- 500 gram gehakt, voorkeur: rundergehakt
- 1 pakje jus van Maggi. Voorkeur: pikant
- 2 flinke witte uien
- 4 flinke scheuten Ketjap Manis
- —————————————————————
- Dit heb ik in huis
- 2 eetlepels azijn
- 50 gram roomboter
- 100 mililiter kokend water
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Serveren
Serveer bij een gerecht naar keuze. Zeer smaakvol bij een gerecht met aardappelpuree of rijst.