Ribeye...

Entrecote

Entrecote

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4328

Bereiding

Voor de entrecote heb je een flinke koekenpan nodig.

  • Voorbereiding
  • Haal de entrecote een half uur voor het bakken uit de koelkast en uit de verpakking. Dep droog en bestrooi met zout.

  • Bak de entrecote in een flinke scheut bakmiddel op hoog vuur aan beide zijden bruin.
  • De entrecote voortdurend bewegen en keren. Zet vuur op 3/4 en bak verder voor rood 2 minuten, medium 3 minuten en doorbakken 4 minuten per kant.
  • Entrecote klaar? Haal uit de pan bestrooi met peper en verpak in aluminiumfolie.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 2 entrecotes. Een flinke entrecote weegt al gauw 350 gram. Als dit teveel is koop er dan één en snij hem doormidden
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Aluminiumfolie
  • Bakmiddel
  • Zout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Snij een grote entrecote, na het bakken, doormidden als deze te groot is.

Serveren

Serveer de entrecote met je favoriete groente en aardappelen op een bord. Snij eventueel in plakken.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.

Rauw vlees invriezen voor ± 3 maanden kan ook.