Confit de canard...

Confit de canard (Gevogelte)

Confit de canard

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4310

Bereiding

Dit gerecht is voor 2-4 personen.

Voor de Confit de canard heb je een oven en ovenschaal nodig.

  • Verwarm de oven voor op 150ºC.
  • Haal de Confit de canard voorzichtig uit het blik en leg met het vel naar boven in een ovenschaal. Besprenkel met eendenvet.
  • Verwarm de Confit canard voor 15 minuten in de oven.
  • Gril de Confit canard nog voor 5 minuten op de grillstand.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 1 blik Confit de Canard. AH heeft het
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Bewaar het eendenvet in kleine porties in de vriezer. Heerlijk om daar later aardappeltjes in te bakken.

Serveren

Serveer de Confit de canard bij een gerecht naar keuze. Uniek klassiek bij dit gerecht.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.