Kippenlevertjes...

Kippenlevertjes met champignons, ui en spek

Kippenlevertjes

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4010

Bereiding

Een flinke koekenpan is voldoende.

  • Laat de kippenlevertjes 5 minuten wellen in kokend water.
  • Halveer de kippenlevertjes.
  • Dep droog en bestrooi met zout en peper.
  • Bak de spekreepjes in de olie voor 2-3 minuten.
  • Optie: Voeg de sambal en/of de ketjap toe en vermeng.
  • Voeg de ui en levertjes toe en bak voor 4-5 minuten.
  • Voeg de champignons toe en bak nog voor 2 minuten.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 400-500 gram kippenlevertjes.
  • 100 gram gesnipperde ui.
  • 250 gram kastanje champignons gesneden.
  • 150 gram gerookte spekreepjes.
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Optie: 1 theelepel sambal manis.
  • Optie: 1 eetlepel ketjap manis.
  • 2 eetlepels olijfolie.
  • Zout en peper.
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Voeg de sambal en ketjap toe voor wat meer pit.

Lekker bij o.a. een

Gerecht met rijst of voeg samen met een groente.

Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.