Gegrilde kippenbout...

Gegrilde kippenbout

Gegrilde kippenbouten

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4004

Bereiding

De gegrilde kippenbout verwarmen in de oven zoals aangegeven.

  • Verwarm de kippenbouten in de verpakking indien vermeld is dat dit kan.
  • Kan dit niet, hevel ze dan over in een ovenschaal.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 2 (of meer) gegrilde kippenbouten van de supermarkt, slager of poelier.
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Vaak kun je de kippenbouten kopen als ze net gegrild en nog warm zijn. Haal ze een uur voor je gaat eten bij de supermarkt of slager. Wikkel ze in aluminiumfolie. Dan is het niet nodig ze nog eens te verwarmen.

Lekker bij o.a. een

Groentegerecht of een Gerecht met kip.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.