Wortelsalade met gember en rozijnen...

Wortelsalade met gember en rozijnen

Wortelsalade

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4540

Bereiding

Je hebt alléén een mengkom nodig.

  • Snij de gemberbolletjes in hele kleine stukjes.
  • Doe alle ingrediënten in de mengkom.
  • Meng alles goed door elkaar.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 300 gram julienne wortel.
  • Flinke hand rode, zwarte of witte rozijnen.
  • 4 gemberbolletjes.
  • Scheut gembersiroop.
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 2 eetlepels citroensap
  • 3 eetlepels honing
  • 2 eetlepels gedroogde munt
  • 1 eetlepel gedroogde peterselie
  • 3 eetlepels olijfolie extra vierge
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Lekker met gebakken aardappeltjes in combinatie met vlees of kip. Kies voor vlees of kip.

Serveren

Serveer de salade in een diepe serveerschaal.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.