Spinazie met of zonder knoflook uit de wok...

Spinazie met of zonder knofllook uit de wok

Spinazie

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4580

Bereiding

Voor de spinazie heb je een wokpan nodig.

  • Optie: Pel en snijd de knoflook heel fijn.
  • Verhit een beetje wokolie in de wokpan.
  • Optie: Bak de knofllook tegen geel aan.
  • Voeg de spinazie in delen toe, blijf scheppen, totdat alles geslonken is.
  • Strooi er wat zout en peper over.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 400 gram spinazie (gewone of wilde spinazie of babyspinazie, kant-en-klaar gewassen).
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Optie: 2-3 teentjes knoflook.
  • Neutrale wokolie.
  • Zout en peper.
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Lekker met gebakken krieltjes, pasta of gekookte aardappelen in combinatie met vlees of kip. Kies voor vlees of kip.

Serveren

Serveer de spinazie samen met je gekozen toevoegingen op een plat bord.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.