Sperziebonen met tomaat en nootjes...

Sperziebonen met tomaat en nootjes

Sperziebonen

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4510

Bereiding

Je hebt een kookpan en een serveerschaal nodig.

  • Snij de tomaatjes doormidden.
  • Kook de sperziebonen voor plm. 10 minuten beetgaar.
  • Giet af en voeg 2 volle eetlepels knoflooksaus met een snufje peper en zout toe.
  • Optie: Voeg voor de liefhebber de sambal toe.
  • Voeg de tomaatjes toe en warm nog even door.
  • Serveer op een serveerschaal en strooi er wat croutens en geplette nootjes over.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 400 gram sperziebonen, gesneden, geknakt en gewassen.
  • 8 kleine tomaatjes.
  • Croutons kant-en-klaar.
  • Geplette nootjes naar keuze.
  • Knoflooksaus kant-en-klaar.
  • Optie: 1 eetlepel sambal Oelek (HOT) of sambal Manis (MILD)
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Lekker met gekookte of gebakken aardappelen of rijst in combinatie met vlees, vis of kip. Kies voor vlees, vis of kip.

Serveren

Serveer de sperziebonen in een diepe serveerschaal.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.