Snijbonen gestoofd met knoflook en ui
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Receptnummer 4530
Bereiding
Je hebt een kookpan en een serveerschaal nodig.
- Voorbereiding
- Verwijder de puntjes en haren van de snijbonen en snij in stukjes van plm. 2cm.
- Pel de knoflook en snij in dunne plakjes.
- Snipper de sjalotjes.
- Kook de snijbonen voor 8 minuten en giet af.
- Haal de snijbonen uit de pan en bak de ui en knoflook, 2 minuten, in een beetje olijfolie in dezelfde pan.
- Voeg de snijbonen toe en stoof voor 5 minuten. Blijf roeren.
- Doe wat citroensap, zout en peper over de snijbonen.
- Eet smakelijk.
Boodschappen voor 2 personen
- —————————————————————
- 400 gram snijbonen ongesneden.
- 4 teentjes knoflook.
- 2 sjalotjes.
- —————————————————————
- Dit heb ik in huis
- 2 eetlepels olijfolie.
- 1 scheutje citroensap.
- Zeezout en peper.
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Tip(s)
Lekker met gekookte of gebakken aardappelen of rijst in combinatie met vlees, vis of kip.
Kies voor vlees, vis of kip.
Serveren
Serveer de snijbonen in een diepe serveerschaal.