Bietensalade met aardappel en ui...

Bietensalade met aardappel en appel

Bietensalade met aardappel en ui

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4560

Bereiding

Je hebt een mengkom nodig voor de salade en een kookpan voor de aardappeltjes en de bietjes.

  • Kook de voorgekookte aardappelblokjes nog kort en gaar voor 3 minuten.
  • Verwarm de bietjes voor 3-4 minuten.
  • Snij de ongeschilde appel in kleine blokjes.
  • Meng de aardappelen, bietjes, appel en de kruiden.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 450 gram voorgegaarde aardappelblokjes.
  • 400 gram geraspte rode bietjes.
  • 1 zoetzure appel.
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 2 eetlepepel bieslook gedroogd.
  • 2 eetlepels dille gedroogd.
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Lekker in combinatie met vlees, vis of kip. Kies voor vlees, vis of kip.

Serveren

Serveer de salade samen met het vlees, de vis of kip op een plat bord.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.