Gebakken aardappelen...

Gebakken aardappelen

Gebakken aardappelen

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4406

Bereiding

Voor 500 gram heb je een grote koekenpan nodig en voor 250 gram een kleinere.

Kies voor een ruime koekenpan omdat dan alle aardappelen de bodem raken.

  • Verwarm de koekenpan heel heet en doe dan pas het bakmiddel er in.
  • Bestrooi de schijfjes ruim met paprikapoeder. Kan ook als ze al in de pan liggen.
  • Bak de aardappelschijfjes in een bakmiddel bruin en knapperig voor tenminste 10 minuten.
  • Bestrooi met zout en peper indien nodig.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 500 gram aardappel voorgegaard. Kies voor blokjes, schijfjes, krieltjes, partjes of widgets met of zonder schil.
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Paprikapoeder.
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Je gebruikt:

Reageer op dit recept

Tip(s)

Het geheim zit 'm in de parikapoeder. Daardoor worden ze knapperig en goed bruin.

Gebakken aardappelen zijn lekker bij alle gerechten met vlees, vis of kip met groente naar keuze.

Serveren

Serveer bij het gekozen gerecht.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.