Versfruitsalade met kippendijen
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Bereiding
De salade maak je aan in een hoge mengkom.
- Bak de kippendijen in een weinig bakmiddel. Lees het etiket.
- Maak een dressing van citroensap, olijfolie, honing, zout en peper.
- Snij de feta in kleine blokjes.
- Hak een paar blaadjes munt fijn en snij de ui in halve dunne ringen.
- Snij de komkommer, met of zonder schil, in kleine blokjes.
- Voeg de stukjes zoete appel toe.
- Meng alles voorzichtig in een kom.
- Eet smakelijk.
3-gangen menu
Boodschappen voor 2 personen
- —————————————————————
- 4-6 kipdijfilets
- 500-600 gram versfruitsalade
- 120 gram feta
- 1/3 komkommer
- 1 kleine rode ui
- 1 zoete appel in stukjes
- Verse munt
- —————————————————————
- Dit heb ik in huis
- Bakmiddel
- 2 eetlepels olijfolie extra vierge
- 2 eetlepels citroensap
- 1 eetlepel honing
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Je gebruikt:
- Alles van de boodschappenlijst
Tip(s)
Serveer deze salade direct na het mengen, anders wordt deze te nat en te sompig.
Serveren
Serveer de salade op een plat bord. Besprenkel met de dressing.