Budget recept
Vis
Eet ideeën zonder poespas...

Budget receptTerug

Vissticks met spinazie à la crème en aardappelen

1/3
2/3
2/3

Klik voor groter formaat en > voor meer afbeeldingen.

Receptnummer 8103

Bereiding

De vis verwarm je in een koekenpan, oven, airfryer of frituur. De aardappelen kook je in een kookpan. De spinazie verwarm je in een pan.

  • Schil 750 gram aardappelen en kook gaar in plm. 20 minuten met een beetje zout.
  • Verwarm de vissticks en spinazie. Lees het etiket.
  • Giet de aardappelen af en kook droog.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 10 Iglo vissticks XL (je koopt 20 )
  • 500 gram Iglo spinazie à la crème of fijn gehakt
  • 700 gram aardappelen (je koopt 3 kilo)
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Zout
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Kosten voor 2 personen (jan. 2024)

  • Totaal gewicht p.p. 765 gram
  • 10 vissticks € 2,80
  • Spinazie à la crème € 1,30
  • 700 gram aardappelen € 1,05
  • Totaal voor 2 personen € 5,15

Prijzen kunnen afwijken

De budgetprijzen kunnen afwijken. Soms heb je te maken met dag- of seizoensprijzen of prijsverhogingen.

Tip(s)

Iglo heeft ook 30 vissticks in een XXL 25+5 verpakking. De vissticks komen dan op € 2,70 voor 10 stuks.

Er is ook 500 gram Iglo spinazie fijn gehakt voor € 1,15.

Serveren

Serveer op een bord.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.