Budget recept
Soep met brood(jes)
Eet ideeën zonder poespas...

Budget receptTerug

Tomaten maaltijdsoep met focaccia brood

Tomaten maaltijdsoep met focaccia brood

Klik voor groter formaat

Receptnummer 9301

Bereiding

Voor de soep heb je een flinke kookpan nodig.

  • Voorbereiding
  • Verwarm de oven voor op 180º C voor de focaccia broodjes.
  • Haal de gehakballetjes uit de vriezer.
  • Snipper de ui.

  • Fruit de ui in de olijfolie voor 1 minuut.
  • Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe en bak 1 minuut mee.
  • Schenk er 1,5 liter water bij en voeg de basis Chinese tomatensoep toe.
  • Voeg de vermicelli toe.
  • Voeg de soepgroente toe en laat 10 minuten zachtjes koken.
  • Voeg de laatste 4 minuten, al kokend, de soepballetjes toe.
  • Strooi wat peterselie op de soep en serveer met de focaccia broodjes.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 112 gram basis voor Chinese tomatensoep van HONIG
  • 200 gram soepballetjes blikje
  • Uien (Je gebruikt er 1)
  • 125 gram fijne soepgroente (je koopt250 gram)
  • 400 gram tomatenblokjes in blik
  • 140 gram tomatenpuree in blik
  • 2 focaccia broodjes
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 50 gram fijne vermicelli
  • Peterselie gedroogd
  • Scheutje kookroom
  • 1,5 liter (1500 mililiter) water
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Kosten voor 2 personen (jan. 2024)

  • Basis voor Chinese tomatensoep van HONIG € 2,00
  • Soepballetjes € 0,70
  • 1 ui € 0,40
  • 125 gram fijne soepgroente € 0,751)
  • Tomatenblokjes in blik € 0,70
  • Tomatenpuree in blik € 0,60
  • Fijne vermicelli € 0,35
  • Focaccia broodjes (2 stuks) € 2,70
  • Totaal voor 2 personen € 6,20

Prijzen kunnen afwijken

De budgetprijzen kunnen afwijken. Soms heb je te maken met dag- of seizoensprijzen of prijsverhogingen.

Tip(s)

1)De andere helft -125 gram- van de fijne soepgroente kun je invriezen.

Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.