Duitse biefstuk met rijst en groente
1/2
2/2
>
Klik voor groter formaat en
> voor meer afbeeldingen.
Receptnummer 8203
Bereiding
Voor de sperziebonen heb je een kookpan nodig en voor de Duitse biefstuk een grillpan of koekenpan. De rijst maak je warm in een koekenpan.
- Voorbereiding
- Optie: Bestrooi de cherry tomaatjes met olijfolie, zout en peper.
- Kook de sperziebonen met een snufje zout in plm. 8 minuten gaar.
- Verwarm de rijst in een beetje bakmiddel in een koekenpan voor plm 5 minuten.
- Bak de Duitse biefstuk in een grillpan of koekenpan aan beide zijden voor 4 minuten in een scheut bakmiddel.
- Optie: Voeg de laatste 4 minuten de cherry tomaatjes toe en rooster ze totdat ze een rimpelhuidje hebben.
- Giet de sperziebonen af en meng er boter, nootmuskaat en een eetlepel knoflooksaus door.
- Eet smakelijk.
Boodschappen voor 2 personen
- —————————————————————
- 400 gram gebroken sperziebonen
- 250 gram zilvervliesrijst panklaar van Lassie
- 2 Duitse biefstukken
- Optie: Cherry tomaatjes
- —————————————————————
- Dit heb ik in huis
- Olijfolie
- Zout en peper
- Flinke klont roomboter
- Nootmuskaat
- Knoflooksaus
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Kosten voor 2 personen (jan. 2024)
- Totaal gewicht p.p. 450 gram
- Sperziebonen € 2,30
- Zilvervliesrijst panklaar van Lassie € 1,80
- Duitse biefstukken € 3,60
- Optie: Cherry tomaatjes € 1,35
- Totaal voor 2 personen zonder tomaatjes € 7,70
Prijzen kunnen afwijken
De budgetprijzen kunnen afwijken. Soms heb je te maken met dag- of seizoensprijzen of prijsverhogingen.
Tip(s)
Varieer met groente die in de aanbieding is.
Serveren
Serveer op platte borden.