Budget recept
Aardappelen met groente
Eet ideeën zonder poespas...

Budget receptTerug

Aardappelpuree met snijbonen en varkensschnitzel

1/2
2/2

Klik voor groter formaat en > voor meer afbeeldingen.

Receptnummer 9107

Bereiding

Voor de aardappelpuree heb je een kookpan nodig. Voor de snijbonen een kookpan en voor de schnitzels een koekenpan.

  • Aardappelpuree
  • Kook de aardappelen gaar voor plm. 20 minuten. Giet af en maak er met de kookroom, boter en nootmuskaat een puree van.

  • Snijbonen
  • Kook de snijbonen beetgaar. Giet af en roer er een beetje boter en nootmuskaat door. Laat nog even smoren op laag vuur.

  • Schnitzels
  • Bak de schnitzels in een bakmiddel gaar, bruin en knapperig. Lees het etiket.

  • Champignonsaus
  • Verwarm de champignonsaus. Lees het etiket.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 500 gram aardappelen (je koopt 3 kilo)
  • 400 gram gesneden snijbonen
  • 2 gepaneerde varkensschnitzels
  • 200 mililiter champignonsaus kant-en-klaar
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Flinke scheut kookroom
  • Zout en peper
  • Bakmiddel
  • Boter
  • Nootmuskaat
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Kosten voor 2 personen (jan. 2024)

  • Totaal gewicht p.p. plm. 575 gram
  • 500 gram aardappelen € 0,801)
  • Snijbonen € 2,302)
  • Varkensschnitzels € 3,30
  • Champignonsaus € 2,00
  • Totaal voor 2 personen € 8,40

Producten (wijs aan voor grotere afbeelding)

Champignonsaus - PLUS Bospaddenstoelensaus -AH

Prijzen kunnen afwijken

De budgetprijzen kunnen afwijken. Soms heb je te maken met dag- of seizoensprijzen of prijsverhogingen.

Tip(s)

1)Aardappelen koop je per 3 kilo voor plm. € 4,50 en 1 kilo voor plm. € 1,75.

2)Niet gesneden snijbonen zijn vaak nog goedkoper.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.