Tapas
Eet ideeën zonder poespas...

Tapas
without fuss...

Klik op een foto voor een groter formaat
Click on a photo for a larger size

Tapas van EetLOL.nl

Tapas from EetLOL.nl

Komkommerschijven met een X van gerookte zalm

1/2
2/2

Klik voor een grotere foto en > voor meer photo's.


Receptnummer: 6813

Bereiding

Je hebt geen speciaal keukengerei nodig.

  • Snij de komkommer in schijven van plm. 1 cm.
  • Laat even uitlekken op keukenpapier.
  • Besmeer met een mes de komkommerschijven met een laag roomkaas. Maak er een kleine piramide van.
  • Snij de gerookte zalm in dunne reepjes van plm. 1 cm.
  • Snij de reepjes op een lengte van plm. 5 cm.
  • Leg de reepjes kruislings over de piramide van roomkaas.
  • Doe er 1 draai van de pepermolen over.
  • Eet smakelijk.

Cucumber slices with an X of smoked salmon

1/2
2/2

Click for a larger photo and > for more photos.


Recipe number: 6813

Preparation

You don't need any special kitchen utensils.

  • Cut the cucumber into slices of approx. 1 cm.
  • Leave to drain on kitchen paper.
  • Use a knife to spread the cucumber slices with a layer of cream cheese. Make it into a small pyramid.
  • Cut the smoked salmon into thin strips of approx. 1 cm.
  • Cut the strips to a length of approx. 5 cm.
  • Place the strips crosswise over the cream cheese pyramid.
  • Put 1 turn of the pepper mill over it.
  • Enjoy your meal.

Boodschappen voor ongeveer 15 schijven

  • ———————————
  • 1/2 komkommer
  • 100 gram gerookte zalmfilet
  • Roomkaas met knoflook en kruiden
  • Peper uit de molen
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Zo doe je dat...

Zo doe je dat

Serveren

Serveer op een plank of bordje.

Groceries for approximately 15 slices

  • ———————————
  • 1/2 cucumber
  • 100 grams smoked salmon fillet
  • Cream cheese with garlic and herbs
  • Pepper from the mill
Click here and paste the groceries
into your favorite App or To-Do list

Reageer op dit recept

This is how you do it...

This is how you do it

Serve

Serve on a board or plate.