Komkommerplakken met roomkaas en gerookte zalm
1/2
2/2
>
Klik voor een grotere foto en > voor meer photo's.
Receptnummer: 6804
Bereiding
Voor de gerookte zalm heb je een taartring van plm. 4-5 cm nodig, de dikte van de komkommer. Geen taartring? Snij mooie rondjes van de zalm met een scherp mes.
- Snij de komkommer in plakken van plm. 1 cm.
- Snij aan 4 zijden van de plakken een klein stripje groen af.
- Druk met een taartring van plm. 4-5 cm rondjes uit de gerookte zalmplakken.
- Besmeer met een mes de komkommerplakken met een laagje roomkaas.
- Leg de zalm hier bovenop.
- Leg op ieder stukje zalm een groen stripje komkommer.
- Doe er 1 draai van de pepermolen over.
- Eet smakelijk.
Cucumber slices with cream cheese and smoked salmon
1/2
2/2
>
Click for a larger photo and > for more photos.
Recipe number: 6804
Preparation
For the smoked salmon you need a cake ring of approx. You need 4-5 cm, the thickness of the cucumber. No cake ring? Cut nice rounds from the salmon with a sharp knife.
- Cut the cucumber into slices of approx. 1 cm.
- Cut a small strip of green on 4 sides of the slices.
- Press with a cake ring of approx. Cut 4-5 cm rounds from the smoked salmon slices.
- Use a knife to spread the cucumber slices with a layer of cream cheese.
- Put the salmon on top of this.
- Put a green cucumber strip on each piece of salmon.
- Put 1 turn of the pepper mill over it.
- Enjoy your meal.